Απορριπτική απόφαση στο αίτημα της Super League και της Super League 2 για παράταση ενός μήνα στην τακτοποίηση οφειλών έλαβε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου κατά τη σημερινή της συνεδρίαση (31/3).

Συγκεκριμένα, οι διοργανώτριες αρχές είχαν ζητήσει παράταση ενός μήνα (ως τις 30 Απριλίου) για την τακτοποίηση των οφειλών τους εν όψει της κατάθεσης των φακέλων για αδειοδότηση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ακόμη, η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου επικύρωσε την απόφαση του Δ.Σ. της Super League για έναρξη του πρωταθλήματος της σεζόν 2022-23 στις 20 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

* Κατόπιν της εισήγησης και του Τμήματος Αδειοδότησης απέρριψε το αίτημα των Super League 1 και Super League 2 για παράταση ενός μήνα στις ΠΑΕ (μέχρι τις 30 Απριλίου 2022 αντί για τις 31 Μαρτίου 2022) για να αποδείξουν τη μη ύπαρξη ληξιπρόθεσμων οφειλών σε σχέση με την επικείμενη διαδικασία αδειοδότησης, καθώς το συγκεκριμένο αίτημα έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με διατάξεις του εγκεκριμένου από την UEFA κανονισμού αδειοδότησης.

* Επικύρωσε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 1, σύμφωνα με την οποία το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου 2022».





Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *