Τις δυσκολίες που βιώνει ο σύλλογος εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού παραδέχεται με ανακοίνωση που εξέδωσε η Άρσεναλ.

Οι κανονιέρηδες περιγράφουν την περίοδο αυτή ως «μία από τις πλέον δύσκολες των σχεδόν 134 χρόνων της ιστορίας μας», ενώ προσθέτει πως «γνωρίζουμε ότι η κρίση θα περάσει και η κανονικότητα θα επιστρέψει, αλλά δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα σχετικά με το χρονικό πλαίσιο. Η πιθανή επίδραση στα έσοδά μας, θέτει υπό πίεση το μοντέλο λειτουργίας μας», 

Η Αρσεναλ επισημαίνει ότι συνεχίζει να πληρώνει κανονικά τους διοικητικούς υπαλλήλους της και ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα αναστολής συμβάσεων, καθώς και ότι θα συνεχίσει να πληρώνει ως το τέλος Μαϊου το έκτακτο προσωπικό που κανονικά εργάζεται τις ημέρες των αγώνων.

Σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές, οι «κανονιέρηδες» αναφέρουν απλώς ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις για τις περικοπές στις αποδοχές τους.

Δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου τις προηγούμενες ημέρες, αποκάλυψαν ότι οι παίκτες της ‘Αρσεναλ δεν δέχονται τις μειώσεις που τους έχουν προταθεί και η σημερινή ανακοίνωση δεν διαψεύδει τα δημοσιεύματα αυτά, αρκούμενη να επισημάνει ότι οι συζητήσεις είναι ιδιωτικές και δεν μπορεί να προβεί σε περαιτέρω σχόλια.

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.