Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι αποφασίστηκε να δοθεί έκτακτη επιχορήγηση ύψους 40.000 ευρώ σε 8 ΕΠΣ (από 5.000 έκαστη) οι οποίες επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, προκειμένου να στηριχτούν τα σωματεία που υπέστησαν ζημιές.

Στη διάρκεια της χθεσινής (09/08) συνερδρίασης της επιτροπής εκτάκτων θεμάτων, η Ομοσπονδία πήρε την απόφαση να ενισχύσει με το προαναφερθέν ποσό τις ΕΠΣ Ευβοίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Γρεβενών, που «χτυπήθηκαν» ανηλεώς από την πύρινη λαίλαπα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την υπ΄ αριθμ. 15/09.08.2021 συνεδρίασή της, ενέκρινε την καταβολή έκτακτης επιχορήγησης 40.000 ευρώ συνολικά για την ενίσχυση ποδοσφαιρικών σωματείων που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Η επιχορήγηση υλοποιείται μέσω των ΕΠΣ Ευβοίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Γρεβενών, στη δύναμη των οποίων ανήκουν τα πληγέντα σωματεία. Κάθε ΕΠΣ επιχορηγείται με το ποσό των 5.000 ευρώ.»

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.