Ένα νέο επεισόδιο, που συνδέεται με τη διαχείριση του προηγούμενου προέδρου της Μπαρτσελόνα, κλονίζει για άλλη μια φορά τα θεμέλια του καταλανικού συλλόγου. Αυτή τη φορά το θέμα είναι λεπτό, γιατί στο «χορό» μπαίνουν οι οπαδοί των «μπλαουγκράνα» κι ένα σύμβολο του συλλόγου: το «Καμπ Νου».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα La Vanguardia, από την άνοιξη του 2019 έως και το φθινόπωρο του 2020 η Μπαρτσελόνα έπαιξε συνολικά 21 αγώνες στο γήπεδό της (συμπεριλαμβανομένου ενός Clasico και αγώνων του Champions League), ενώ το στάδιο «υπέφερε» από 127 δομικές ασθένειες, που έπρεπε να αντιμετωπιστούν επειγόντως.

Και όχι μόνο αυτό, αφού 44 από αυτά τα προβλήματα αντιπροσώπευαν έναν όχι μικρό κίνδυνο για τους χρήστες των εγκαταστάσεων, καθώς κομμάτια ή θραύσματα του συστήματος θα μπορούσαν να είχαν πέσει σε περιοχές διέλευσης ή σε σημεία που συγκεντρώνονται οπαδοί.

Σύμφωνα με τη La Vanguardia, η προηγούμενη διοίκηση της «Μπάρτσα» δεν θεώρησε επείγουσες αυτές τις επισκευές, καθώς εκτίμησε ότι οι αναφορές που υπέβαλαν οι εξειδικευμένες εταιρείες Nikken και ARUP δεν ήταν απόλυτου συναγερμού.

Το γεγονός είναι, σημειώνει η εφημερίδα, ότι μόνο με την άφιξη της τρέχουσας διοίκησης υπό την προεδρία του Ζοάν Λαπόρτα και με τον Κάρλες Τουσκέτς στο τιμόνι, ήρθε η στιγμή που τα διάφορα προβλήματα άρχισαν να επιλύονται, έτσι ώστε το Camp Nou να καταστεί εκ νέου ένα απόλυτα ασφαλές μέρος.

Ήδη τον Αύγουστο προέκυψαν διάφορες πληροφορίες που ανέδειξαν μια σημαντική επένδυση (1,8 εκατομμύρια ευρώ) της Μπαρτσελόνα για την αντιμετώπιση πολλαπλών επισκευών στο γήπεδο, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και της επιστροφής του κοινού στις εξέδρες.

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *