Πολλά εντυπωσιακά gadgets αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους στην έκθεση καταναλωτικών προϊόντων IFA που ξεκινά στο Βερολίνο αυτή την εβδομάδα. Ένα από αυτά είναι ένα ζευγάρι γυαλιών που δημιούργησε η Lenovo.

Τα Lenovo Glasses T1 δημιουργούν ένα εικονικό περιβάλλον γραφείου ή σαλονιού αναλόγως της χρήσης που θέλουν να κάνουν οι κάτοχοι τους. Τα γυαλιά προβάλουν μπροστά στα μάτια του κατόχου μια μεγάλη οθόνη στην οποία μπορεί να απολαύσει μια ταινία ή οτιδήποτε άλλο επιθυμεί να δει για να ψυχαγωγηθεί.

Η οθόνη μπορεί επίσης να μετατραπεί σε οθόνη εργασίας. Τα γυαλιά συνδέονται με κινητό τηλέφωνο, φορητό υπολογιστή και tablet και διαθέτουν ενσωματωμένα ηχεία για να μην χρειάζεται να χρησιμοποιεί ο κάτοχος ακουστικά. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι πέρα από την ψυχαγωγία μπορεί κάποιος να εργαστεί με την άνεση του σαν να βρισκόταν στο γραφείο του με αυτά τα γυαλιά οπότε του προσφέρουν μεγάλη αυτονομία.

Τα γυαλιά θα κυκλοφορήσουν στην αρχικά στην κινεζική αγορά σε περίπου δύο μήνες και από το νέο έτος στον υπόλοιπο κόσμο χωρίς να έχει ακόμη γνωστή η τιμή τους.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *