Η Odyssey Cybersecurity κέρδισε τον τίτλο Great Place to Work, ο οποίος πιστοποιεί το κορυφαίο επίπεδο εργασιακών συνθηκών που διατηρεί για το προσωπικό της.

 

Το Great Place to Work, θεωρείται διεθνώς, η κορυφαία εταιρεία έρευνας, αξιολόγησης και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ότι αφορά το εργασιακό περιβάλλον προσφέροντας επιπλέον, πιστοποίηση και διάκριση στις καλύτερες εταιρείες, που έχουν δημιουργήσει για τους εργαζόμενους τους εργασιακή κουλτούρα ψηλής εμπιστοσύνης και ψηλής απόδοσης.

 

Περίπου 6000 εταιρείες σε 60 χώρες, αντιπροσωπεύοντας περίπου 10 εκατομμύρια υπαλλήλους, περνούν από αυτή τη διαδικασία αξιολόγησης κάθε χρόνο. Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη λίστα Fortune 100 που αναδεικνύει τις καλύτερες εταιρείες στην επιλογή εργοδότησης στην Αμερική, ακολουθεί αυτή την μεθοδολογία αξιολόγησης.

 

Η Πιστοποίηση του Great Place to Work αποτελεί επιβράβευση για τις εταιρείες που  επενδύουν στους ανθρώπους τους και καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα εργασιακό περιβάλλον ψηλής εμπιστοσύνης. Μέσω της έρευνας Trust Index, γίνεται αξιολόγηση της εμπειρίας των εργαζομένων και αναλύεται η εταιρική κουλτούρα, στη βάση προκαθορισμένων κριτηρίων. Η έρευνα επικεντρώνεται σε πέντε «περιοχές» που συνθέτουν τη συνολική εμπειρία που βιώνει ο κάθε εργαζόμενος στον εργασιακό χώρο. Αυτές είναι, Αξιοπιστία,  Σεβασμός, Δικαιοσύνη, Υπερηφάνεια και Συντροφικότητα.

 

Ο Χρίστος Ονουφρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Odyssey Cybersecurity δήλωσε: «Η πιστοποίηση του Great Place to Work ενισχύει τη φήμη μας σαν καλό εργοδότη με εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, που επενδύει σε μεγάλο βαθμό στη συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων και γνώσεων του ανθρώπινου δυναμικού. Το προσωπικό το εισπράττει και αυτό είναι μια δικαίωση. Η δέσμευση μας να δείχνουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους μας και αυτοί να είναι αφοσιωμένοι, χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, μεταφράζονται σε ψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες μας και ψηλότερες αποδόσεις». Πρόσθεσε επίσης ότι η ομάδα της Odyssey αποτελείται από τους καλύτερους στον τομέα τους και ότι το εργασιακό περιβάλλον προσελκύει κορυφαία ταλέντα σε μια περίοδο έλλειψης τεχνογνωσίας στον τομέα κυβερνοασφάλειας.

 

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης, Γενικός Διευθυντής της Great Place To Work Cyprus δήλωσε για την Odyssey Consultants Ltd.: «Για να είμαστε ειλικρινείς, ξαφνιαστήκαμε όταν η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει στη διαδικασία αξιολόγησης αυτή την περίοδο, που η επιχειρηματική κοινότητα, παγκοσμίως, προσπαθεί να διαχειριστεί την κρίση COVID-19 και τις  πρωτοφανείς  επιπτώσεις της”. Συνέχισε, «Η Odyssey ήταν σίγουρη ότι τα συναισθήματα ανασφάλειας και άγχους που, όπως είναι αναμενόμενο, υπάρχουν στην πλειοψηφία των εργαζομένων σε όλες τις επιχειρήσεις, δεν θα επηρέαζαν την πεποίθηση του δικού της προσωπικού ότι εργάζονται σε ένα πολύ θετικό εργασιακό περιβάλλον. Υποθέτω ότι οι συζητήσεις που γίνονται στην εταιρία αυτή τη στιγμή δημιουργούν αισιοδοξία και περιλαμβάνουν ιδέες για  αξιοποίηση της αναγνώρισης που έχει επιτευχθεί».

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *