Το νέο μέλος της «οικογένειας» του Switch παρουσίασε η Nintendo: Το Nintendo Switch (OLED model) αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου και έχει μέγεθος παρόμοιο με αυτό του κανονικού Nintendo Switch, μα με μια μεγαλύτερη, 7 ιντσών οθόνη OLED με ζωηρά χρώματα και υψηλό contrast.

Το Nintendo Switch (OLED model) επίσης διαθέτει ένα πλατύ stand για tabletop mode, μια νέα βάση με LAN port για σταθερό online παιχνίδι, 64 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και ηχεία με βελτιωμένο ήχο, τόσο για παιχνίδι εν κινήσει, όσο και tabletop. Επίσης, όπως και στο κανονικό Switch, το νέο μοντέλο επιτρέπει στους χρήστες να παίξουν στην τηλεόραση και να μοιράζονται τα χειριστήρια Joy-Con.

Η εταιρεία υπογραμμίζει πως, όπως στο κανονικό Switch και το Nintendo Switch Lite, το νέο μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιείται απόλυτα ως φορητό, ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμα και θήκη/ screen protector.

Όπως προαναφέρθηκε, το Nintendo Switch (OLED model) θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου- ίδια ημέρα με το παιχνίδι Metroid Dread.

Η νέα κονσόλα θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα: λευκό σετ με λευκά Joy-Con χειριστήρια, μαύρη μονάδα και λευκή βάση (dock), και neon red/ neon blue σετ, χειριστήρια σε αυτά τα χρώματα, μαύρη κύρια μονάδα και μαύρη βάση. Όλα τα προηγούμενα χειριστήρια του Nintendo Switch είναι συμβατά με το νέο μοντέλο, όπως και η πλήρης βιβλιοθήκη των παιχνιδιών του Nintendo Switch.

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.