Σε υψηλό επίπεδο ρεκόρ ανήλθαν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα στο ξεκίνημα των συναλλαγών, επεκτείνοντας τα κέρδη τους για έβδομη συνεχή συνεδρίαση, χάρη στις μετοχές των εταιρειών ταξιδίων και αναψυχής καθώς οι επενδυτές θεώρησαν καθησυχαστικές τις ανακοινώσεις για την κερδοφορία τους.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 ενισχύεται αυτήν την ώρα κατά 0,21%, καταγράφοντας ιστορικό υψηλό στις 471,69 μονάδες. Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX κινείται στο +0,09% και τις 15.760 μονάδες. Απώλειες σημειώνει ο FTSE στο Λονδίνο (-0,11%), ενώ με οριακές μεταβολές +0,02% διαπραγματεύεται ο γαλλικός δείκτης CAC στο Παρίσι. Ο δείκτης FTSE του Μιλάνου κινείται ανοδικά στο +0,17%.

Ο κλάδος ταξιδίων και αναψυχής ήταν αυτός με τη μεγαλύτερη ποσοστιαία άνοδο, καθώς η μετοχή της Flutter Entertainment ενισχύθηκε κατά 4,8% αφού ο μεγαλύτερος στον κόσμο όμιλος διαδικτυακού στοιχηματισμού ανακοίνωσε ότι τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών και ότι αναμένει η αμερικανική του μονάδα να επιστρέψει σε κερδοφορία έως το 2023.

Η μετοχή της εταιρίας HelloFresh, που διανέμει υλικά για την παρασκευή γευμάτων (meal-kit) ενισχύθηκε κατά 1% ύστερα από την ανακοίνωση ισχυρής ανάπτυξης το δεύτερο τρίμηνο.

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *