Η FIFA προετοιμάζει επανάσταση στο διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά διαβεβαιώνει ότι θα προχωρήσει σύμφωνα με τις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων.

Όπως αναφέρει η ισπανική Mundo Deportivo, ο πρόεδρός της, Τζιάνι Ινφαντίνο, δήλωσε ότι το καλαντάρι του ανδρικού και γυναικείου ποδοσφαίρου θα αλλάξει μόνο «εάν θα είναι προς όφελος όλων».

«Η FIFA έχει τη φιλοδοξία να αναπτύξει το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο, αλλά αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν έχουμε πιο επιτυχημένα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε τακτική βάση», δήλωσε ο Ινφαντίνο.

Η μελέτη για τα υπέρ και τα κατά του νέου ημερολογίου, που περιλαμβάνει και το αμφιλεγόμενο θέμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε δύο χρόνια, θα γνωστοποιηθεί τον Νοέμβριο.

«Έχουμε την ευκαιρία να διαμορφώσουμε την ιστορία του ποδοσφαίρου, να κοιτάξουμε μπροστά, να διδαχθούμε από το παρελθόν και να διαμορφώσουμε το μέλλον, γιατί το όραμά μας είναι να κάνουμε το ποδόσφαιρο πραγματικά παγκόσμιο. Αλλά θα κάνουμε αλλαγές μόνο εάν αυτό θα ωφελήσει όλους», υπογράμμισε ο Ινφαντίνο.

«Κανείς δεν πρέπει να χάσει, όλοι θα πρέπει να είναι καλύτεροι στο τέλος της ημέρας. Διαφορετικά, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε κάτι αν ο παγκόσμιος κόσμος του ποδοσφαίρου και όλοι όσοι είναι μέρος του δεν είναι καλύτερα. Γνωρίζουμε τις διάφορες προκλήσεις που εμπλέκονται», κατέληξε.

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.