Επιστολή προς τον υπουργό Οικοδομικών Χρ. Σταϊκούρα, απευθύνει η ΑΔΕΔΥ, ζητώντας να της  αποσταλεί άμεσα πόρισμα της Επιτροπής για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα. Τονίζει δε, ότι είναι αδιανόητο να πληροφορείται μέσω του Τύπου για ο,τι αφορά 93.000 υπαλλήλους του Δημοσίου. 

Η επιστολή της ΑΔΕΔΥ 

Προς: Υπουργό Οικονομικών
κ. Χρήστο Σταϊκούρα
 
Θέμα: Πόρισμα της Επιτροπής για τα ΒΑΕ
 
Κύριε Υπουργέ,
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, παραδόθηκε στους αρμόδιους υπουργούς το πόρισμα της Επιτροπής για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, ζητά να μας αποστείλετε άμεσα το πόρισμα της Επιτροπής, δεδομένου ότι τα Β.Α.Ε. αφορούν 93.000 υπαλλήλους του Δημοσίου και είναι αδιανόητο να πληροφορούμαστε από διαρροές στον τύπο τα όσα αυτό προβλέπει.
 
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ. 

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 6/11, σε κοινή τους δήλωση, ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,Κ. Ζαχαριάδης και ο αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών & υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση Μ. Χατζηγιαννάκης, ανέφεραν ότι «Ο καιρός περνά και η κυβέρνηση κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τις προθέσεις της με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι του Δημοσίου που εργάζονται υπό καθεστώς επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας – ανάμεσά τους χαμηλόμισθοι υπάλληλοι των Δήμων – να αγωνιούν για πιθανή μισθολογική υποβάθμισή τους». 





Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *