Διευρύνει η Attica Bank τη γκάμα των προθεσμιακών προϊόντων που προσφέρει, δίνοντας ακόμη περισσότερες επιλογές για υψηλές αποδόσεις με τη νέα προθεσμιακή κατάθεση «Attica Progress».

Μέσω του νέου αυτού προϊόντος, η Τράπεζα προσφέρει προνομιακά κλιμακούμενα επιτόκια, τα οποία αυξάνονται ανά τρίμηνο, και ανάλογα με το ποσό, μπορούν να φθάσουν έως 3,10%.

Η προθεσμιακή κατάθεση «Attica Progress» έχει διάρκεια 12 μήνες και παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής στο προϊόν με ποσό από 10.000 ευρώ, εξασφαλίζοντας παράλληλα μηνιαία καταβολή των τόκων.

Σύμφωνα με την Attica Bank, με την προθεσμιακή κατάθεση «Attica Progress», οι πελάτες της μετατρέπουν τις οικονομίες τους σε μια δυνατή επένδυση, που τους αποφέρει τακτικό εισόδημα μέσω της καταβολής μηνιαίων, αυξανόμενων ανά τρίμηνο αποδόσεων.

Η Attica Bank δηλώνει πως «αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της για παροχή αποταμιευτικών λύσεων που δίνουν μεγαλύτερη αξία και προοπτική στα χρήματα των καταθετών. Με έμφαση στην προσωπική εξυπηρέτηση που προσφέρουν τα εξειδικευμένα στελέχη της, η Τράπεζα οικοδομεί σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες της, προσφέροντας μια γκάμα από καταθετικά προϊόντα, επενδυτικές επιλογές, καθώς και ασφαλιστικά προγράμματα που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη».Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *