Κάθε φορά η κυκλοφορία των νέων μοντέλων iPhone αποτελεί κεντρικό γεγονός στη βιομηχανία της τεχνολογίας. Μέχρι σήμερα το ενδιαφέρον εντοπιζόταν κάθε φορά στα εργονομικά, αισθητικά και τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων του κινητού τηλεφώνου που έφερε επανάσταση στην βιομηχανία των επικοινωνιών και όχι μόνο.

Tο iPhone 13 κυκλοφορεί στις 14 Σεπτεμβρίου και θα κυκλοφορήσουν διάφορες εκδόσεις του που έρχονται με διάφορα νέα χαρακτηριστικά. Όμως αυτή τη φορά το ενδιαφέρον της αγοράς δεν εστιάζεται τόσο στο πόσο  προηγμένες, λειτουργικές και πετυχημένες θα είναι οι νέες λειτουργίες του iPhone 13 αλλά στο πώς θα το υποδεχτεί η Wall Street.

Όπως αναφέρουν αναλυτές της αγοράς η Apple θέλει να δει την χρηματιστηριακή της αξία να αγγίζει ή και να ξεπερνάει το ορόσημο των τριών τρισ. δολαρίων. «Πιστεύουμε ότι η Apple βρίσκεται σε τροχιά να φτάσει σε αξία τα τρία τρισ. δολάρια στις αρχές του 2022 και το iPhone 13 θα είναι το όχημα για να τα καταφέρει» αναφέρει ο Νταν Άιβς της επενδυτικής εταιρείας Wedbush Securities.

Αν και επισήμως δεν έχει γίνει ακόμη κάτι γνωστό οι δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερα νέα μοντέλα με διαφορετικά μεγέθη. Δύο μοντέλα θα είναι της κατηγορίας Pro ενώ τα άλλα δύο θα είναι πιο προσιτά οικονομικά στους καταναλωτές. Οι βασικές διαφορές και βελτιώσεις σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα αναμένονται στις κάμερες και την αυτονομία τους. Τα τέσσερα μοντέλα θα διαθέτουν οθόνες διαγωνίου από 5.4 ως 6.7 ίντσες ανάλογα με το μοντέλο.

Προτεινόμενα για εσάς

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *