Παρουσία κυβερνητικών και θεσμικών εκπροσώπων, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ) σε ειδική εκδήλωση στο «Κέντρο Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Μίχαλος».

Το παρών έδωσαν οι υπουργοί Περιβάλλοντος & Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης, Ανάπτυξης  Κώστας Σκρέκας, Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης και Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη.

Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας συστάθηκε τον Μάιο 2023, με ιδρυτικά μέλη τις μεγαλύτερες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο να αποτελείται από τον Αριστοτέλη Παντελιάδη, πρόεδρο δ.σ., τον Ιωάννη Μασούτη, αντιπρόεδρο δ.σ., τον Κωνσταντίνο Μαυροειδή, γραμματέα, τον Νίκο Λαβίδα, ταμία και τους Λάμπρο Παπακοσμά και Martin Brandenburger, μέλη. Γενικός Διευθυντής έχει οριστεί ο Απόστολος Πεταλάς.

Σε δήλωσή του, ο Αριστοτέλης Παντελιάδης, πρόεδρος δ.σ. ΕΣΕ, ανέφερε ότι «η Ένωση Σουπερ μάρκετ Ελλάδας εκπροσωπεί μικρές και μεγάλες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ και φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν Αξιόπιστο και Υπεύθυνο Θεσμικό φορέα του Λιανεμπορίου Τροφίμων, Χρήσιμο στην Ελληνική Κοινωνία, την Οικονομία, τους Καταναλωτές, τη Δημόσια Διοίκηση, τον Κλάδο και τα Μέλη του».

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Μασούτης, αντιπρόεδρος ΔΣ ΕΣΕ, ανέφερε: «Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας δημιουργήθηκε για να στηρίξει τον κλάδο μας κι να διασφαλίσει ένα περιβάλλον νόμιμου, ελεύθερου και υγιούς ανταγωνισμού στον τομέα τροφίμων και καταναλωτικών αγαθών».

Όπως αναφέρεται σε σχετικό ανακοινωθέν, η ΕΣΕ φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν ισχυρό φορέα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Στόχος της είναι η προώθηση των θέσεων του κλάδου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες για τη στρατηγική ενδυνάμωση του ρόλου του λιανεμπορίου τροφίμων στη χώρα, προς όφελος των καταναλωτών.

Ο κ. Απόστολος Πεταλάς, Γενικός Διευθυντής ΕΣΕ, ανέφερε: «Η θετική ψυχολογία της αγοράς επιδρά σημαντικά στην προοπτική της οικονομίας. Η ΕΣΕ και τα μέλη της σε συνεργασία με τις αρχές και του θεσμικούς φορείς μπορούμε να συμβάλλουμε στη συνεχή βελτίωση της ψυχολογίας και της οικονομίας στη χώρα μας».Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *