Η Γενική  Γραμματεία  Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία Hyundai Hellas Α.Β.Ε.Ε. εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοντέλων  i30 FD & Elantra HD, εργοστασίου κατασκευής Ν. Κορέας. Στην Ελλάδα έχει εισαχθεί από την Ελληνική αντιπροσωπεία μόνο το μοντέλο i30 FD.

Η ανάκληση αφορά συνολικά 4.408 οχήματα i30 FD, τα οποία έχουν παραδοθεί στους τελικούς ιδιοκτήτες, με αριθμούς πλαισίου που πανευρωπαϊκά κυμαίνονται: από KMHDC51DP7U000001, έως KMHDC51EBBU319420.

Στην χώρα μας επηρεαζόμενα οχήματα που έχουν εισαχθεί, έχουν ως εξής:

  • Πλαίσια που στο δέκατο ψηφίο τους υπάρχει ο αριθμός 7 (4 τεμ.).
  • Πλαίσια που στο δέκατο ψηφίο τους υπάρχει ο αριθμός 8 (3.765 τεμ.)
  • Πλαίσια που στο δέκατο ψηφίο τους υπάρχει ο αριθμός 9 (639 τεμ.)

Η ανάκληση αφορά σε αυτοκίνητα που παρήχθησαν για την ελληνική αντιπροσωπεία από Μάρτιο του 2007 έως και Οκτώβριο του 2008, ενώ δεν είναι επηρεαζόμενα όλα τα αυτοκίνητα τα παραχθέντα εντός του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος.

Στα επηρεαζόμενα οχήματα είναι πιθανό να παρουσιαστεί βραχυκύκλωμα στο ηλεκτρικό σύστημα ABS/ESC στο κομμάτι της ασφαλειοθήκης, που βρίσκεται στον χώρο του κινητήρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι  ιδιοκτήτες  των  4.408  οχημάτων  θα  ενημερωθούν  εγγράφως  μέσω  συστημένης επιστολής,  ώστε  να  προσέλθουν  στο  δίκτυο  εξουσιοδοτημένων  επισκευαστών Hyundai σε όλη την Ελλάδα, για προληπτικό έλεγχο και αντικατάσταση του κιτ του ρελέ  PCB, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για  περισσότερες  πληροφορίες  ή  διευκρινήσεις  οι  καταναλωτές  παρακαλούνται  όπως επικοινωνήσουν  τηλεφωνικά  με  την  εταιρεία  Hyundai Hellas  Α.Β.Ε.Ε.στο  τηλέφωνο  210 5507220 (κα. Κυριαζή Βασιλική).

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.