Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, κατά πάσα πιθανότατα Δευτέρα ή Τρίτη, θα συναντηθεί η ομάδα εργασίας υφυπουργείου Αθλητισμού-Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, με αντικείμενο τις διατάξεις του υπό κατάρτιση αθλητικού νομοσχεδίου.

Όπως συμφωνήθηκε στην προ ημερών σύσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη με αντιπροσωπεία της ΕΟΕ, οι δύο πλευρές θα επεξεργαστούν από κοινού κάποιες διατάξεις που θα συμπεριληφθούν στο νομοσχέδιο, το οποίο θα ρυθμίζει θέματα που άπτονται των εκλογικών διαδικασιών στις αθλητικές ομοσπονδίες.

Από πλευράς ΕΟΕ αναμένεται να παραστούν ο α΄ αντιπρόεδρος, Στέλιος Αγγελούδης, ο γενικός γραμματέας, Μανώλης Κολυμπάδης, και το μέλος της ολομέλειας, Μανώλης Κατσιαδάκης.

Εκτός της ρύθμισης για το χρόνο διεξαγωγής των προσεχών αρχαιρεσιών, το νομοσχέδιο αναμένεται να τροποποιεί αρκετές διατάξεις που αφορούν τις εκλογικές διαδικασίες, όπως και σχετικά με τα σωματεία που θα έχουν δικαίωμα ψήφου.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, θα επανεξεταστούν κάποια από τα κωλύματα του αθλητικού νόμου για υποψηφίους των διοικήσεων των ομοσπονδιών.

Είναι δεδομένη και εκπεφρασμένη η επιθυμία του υφυπουργείου Αθλητισμού να εμπλακούν παλιοί πρωταθλητές στα διοικητικά δρώμενα, όμως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν διαφαίνεται καμία πρόθεση «ισοπέδωσης».

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.