Η Intralot και η θυγατρική της στην Μάλτα, Maltco Lotteries, ανακοινώνουν το λανσάρισμα του U*BET Simulated Reality, που περιλαμβάνει μια σειρά αθλητικών γεγονότων που βασίζονται στην τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης αναφορικά με το ποδόσφαιρο και το τένις.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο προϊόν θα ενισχύσει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο του αθλητικού στοιχηματισμού της Maltco Lotteries στην τοπική αγορά.

Το νέο προϊόν περιλαμβάνει πληθώρα διαθέσιμων στοιχηματικών επιλογών, πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων, με ζωντανό στοίχημα 90 ολόκληρων λεπτών.

Οι Simulated Reality αγώνες, που προσφέρονται από την SPORTRADAR, είναι προσομοιωμένοι αγώνες με τεχνολογία βασισμένη στην τεχνητή νοημοσύνη, αντικατοπτρίζοντας πλήρως τη ροή, τη διάρκεια και τους κανόνες ενός πραγματικού αγώνα.

Οι αγώνες αυτοί βασίζονται σε ιστορικά στατιστικά στοιχεία και δεδομένα των πραγματικών ομάδων, που συμμετέχουν στον αντίστοιχο προσομοιωμένο αγώνα, όπου τα αποτελέσματα καθορίζονται από προηγμένους αλγόριθμους, χρησιμοποιώντας μια πιστοποιημένη υποδομή Random Number Generator.

«Με την εισαγωγή του U*BET Simulated Reality, συνεχίζουμε να προσφέρουμε λύσεις αθλητικού στοιχηματισμού παγκόσμιας κλάσης στον συνεργάτη μας στη Μάλτα, βοηθώντας τον να ενισχύσει τους δεσμούς εμπιστοσύνης με τους παίκτες του», σχολίασε ο Δρ. Χρήστος Δημητριάδης, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Intralot.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *