Η NSS, διεθνής διανομέας Value Added Distributor (VAD) λύσεων πληροφορικής υψηλής τεχνολογίας ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την BeyondTrust, που δραστηριοποιείται στη διαχείριση προνομιακής πρόσβασης (Privileged Access Management) και ασφαλούς απομακρυσμένης πρόσβασης (Secure Remote Access).

Η NSS θα διανέμει στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, καθώς και στα Βαλκάνια και τη Μάλτα, την πιο απρόσκοπτη λύση για την αποτροπή παραβιάσεων δεδομένων που σχετίζονται με κλοπή διαπιστευτηρίων, κακή χρήση προνομίων και παραβίαση της απομακρυσμένης πρόσβασης. Ως διεθνής διανομέας λύσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο στην περιοχή, η NSS βρίσκεται σε στρατηγική θέση για να διανέμει στην αγορά την πλήρη σουίτα εργαλείων Privileged Access Management (PAM) της BeyondTrust.

Το χαρτοφυλάκιο Privileged Access Management της BeyondTrust αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση που παρέχει ορατότητα και δυνατότητες ελέγχου σε όλους τους προνομιακούς λογαριασμούς αλλά και τους προνομιακούς χρήστες. Ενοποιώντας ένα ευρύτατο σύνολο δυνατοτήτων ασφάλειας προνομιακής πρόσβασης, η πλατφόρμα απλοποιεί τις υλοποιήσεις, μειώνει τους κινδύνους που σχετίζονται με τα προνομιακά διαπιστευτήρια, μειώνει τα κόστη και βελτιώνει σημαντικά τη χρηστικότητα.

«Ως στρατηγικός συνεργάτης μας, η NSS θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί το μοντέλο Universal Privilege Management της BeyondTrust, μια σύγχρονη προσέγγιση που αντιμετωπίζει το σύνολο προνομίων σε έναν οργανισμό», δήλωσε ο Alexis Serrano, Director EMEIA Channels & Alliances της BeyondTrust. «Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και τη βαθιά γνώση της αγοράς που διαθέτει η NSS στην περιοχή αλλά και το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών της, με τις καλύτερες λύσεις της BeyondTrust, αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να βελτιώσουν τις στρατηγικές ασφάλειας και την επιχειρησιακή τους αντοχή», συμπληρώνει ο κος Serrano.

«Ως ηγέτης στη διαχείριση της προνομιακής πρόσβασης (PAM) με πολλές περγαμηνές και διεθνείς διακρίσεις από αναλυτές όπως η Gartner, στην NSS, είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τις λύσεις της BeyondTrust στην ευρύτερη αγορά της Ελλάδος, της Κύπρου, των Βαλκανίων αλλά και της Μάλτας», δήλωσε ο Γιώργος Καπανίρης, Εκτελεστικός Διευθυντής της NSS. «Η ολοκληρωμένη λύση PAM της BeyondTrust θα μας επιτρέψει να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας σε ένα ταξίδι που τους επιτρέπει να αντιμετωπίσουν κρίσιμα τρωτά σημεία και να αρχίσουν αμέσως να συρρικνώνουν την επιφάνεια επίθεσης στις υποδομές τους».

Η ευέλικτη και επεκτάσιμη πλατφόρμα της BeyondTrust, δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να κλιμακώσουν την ασφάλεια προνομίων καθώς οι απειλές εξελίσσονται σε περιβάλλοντα τελικού σημείου, διακομιστή, cloud, DevOps αλλά και συσκευών δικτύου. Η πλατφόρμα της BeyondTrust ενοποιεί την ευρύτερη σειρά προνομιακών δυνατοτήτων πρόσβασης με κεντρική διαχείριση, αναφορές και αναλυτικές αναφορές, επιτρέποντας στους διαχειριστές, αλλά και στους επικεφαλής ασφάλειας να λάβουν αποφασιστικές και ενημερωμένες ενέργειες και αποφάσεις για να αντιμετωπίσουν τους επιτιθέμενους. Η ολιστικής προσέγγισης πλατφόρμα ξεχωρίζει για τον ευέλικτο σχεδιασμό της που απλοποιεί τις ενοποιήσεις, βελτιώνει την παραγωγικότητα των χρηστών και μεγιστοποιεί τις επενδύσεις πληροφορικής και ασφάλειας.

Η BeyondTrust δίνει στους οργανισμούς την ορατότητα και τον έλεγχο που χρειάζονται για τη μείωση του κινδύνου, την επίτευξη των στόχων συμμόρφωσης και την ενίσχυση της επιχειρησιακής απόδοσης. Η NSS θα αξιοποιήσει τις καλύτερες τεχνολογίες της BeyondTrust για να συμπληρώσει τις λύσεις τεχνολογίας που προσφέρει ήδη στην ευρύτερη περιοχή όπου δραστηριοποιείται. Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει στην NSS να επεκτείνει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο και να παρέχει μια καινοτόμα προσαρμοσμένη λύση PAM της BeyondTrust που να ανταποκρίνεται στις μοναδικές απαιτήσεις κάθε πελάτη της.

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.