Σφίγγει ο κλοιός των Ισραηλινών γύρω από την πόλη της Γάζας, καθώς άρματα κατευθύνονται προς την πόλη από τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του BBC στη Λωρίδα της Γάζας, Rushdi Abualouf.

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι αεροπορικές επιδρομές είναι λιγότερες στη νότια Γάζα, ενώ εισέρχεται περισσότερη ανθρωπιστική βοήθεια από την Αίγυπτο.

«Φαίνεται ότι το Ισραήλ θέλει να επικεντρώσει την επιχείρηση στο βορρά και στην πόλη της Γάζας, όπου τώρα προωθούνται άρματα μάχης από τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις» ανέφερε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κύριος δρόμος που συνδέει τη βόρεια με τη νότια Γάζα, στον οποίο πριν βρισκόταν ένα ισραηλινό άρμα, είναι πλέον ανοικτός.

Τα τανκς έπληξαν οχήματα σε κεντρικό δρόμο, ανέφερε στο μεταξύ στο Γαλλικό Πρακτορείο κάτοικος της Γάζας. Μάρτυρες ανέφεραν νωρίτερα στο πρακτορείο ότι άρματα είχαν εισέλθει στην περιοχή Zaytun στο νότιο άκρο της πόλης της Γάζας.

Ο Ισραηλινός Στρατός είπε νωρίτερα ότι έπληξε 600 στόχους τις τελευταίες 24 ώρες και δεκάδες μαχητές της Χαμάς σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις τη νύχτα. Ο ισραηλινός στρατός δεν έδωσε λεπτομέρειες για τις θέσεις του εντός της Γάζας.Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *