Στην Ουκρανία έφτασαν νέα τερματικά της Starlink που έστειλε ο Έλον Μασκ, έπειτα από αίτημα του αντιπροέδρου της χώρας, Μιχαΐλο Φεντόροφ. Μάλιστα, οι υπηρεσίες internet μέσω της Starlink βρίσκονται ήδη σε λειτουργία εδώ και δύο ημέρες.

Ο Φεντόροφ δημοσίευσε στο Twitter μια εικόνα ενός φορτηγού γεμάτου εξοπλισμό και ευχαρίστησε τον Μασκ για τη βοήθειά του.

Από την αρχή της ρωσικής επίθεσης, έχουν σημειωθεί επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, αφήνοντας απενεργοποιημένες δεκάδες ιστοσελίδες με τις οποίες οι πολίτες μπορούσαν οι Ουκρανοί να επικοινωνούν και να λαμβάνουν πληροφορίες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να ζητήσει βοήθεια από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla.

Για να υπάρχει πρόσβαση στη δορυφορική υπηρεσία Internet, είναι απαραίτητο κάποιος να έχει τερματικό της Starlink και με αυτόν τον τρόπο μπορούν να αποστέλλονται και να λαμβάνονται σήματα από οποιονδήποτε από τους ενεργούς δορυφόρους Starlink που στάλθηκαν στην περιοχή της Ουκρανίας.

Προς το παρόν, είναι άγνωστο πόσα άτομα μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία, αλλά ένας χρήστης από το Κίεβο, δημοσίευσε στο Twitter την παρακάτω φωτογραφία.

Πηγή: lavanguardia.com

Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό από το naftemporiki.gr

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.