Τα στοιχεία συνηγορούν ως προς το ότι η Samsung κατάφερε να διορθώσει όλα τα προβλήματα που οδήγησαν στην αναβολή της έναρξης της εμπορικής πορείας του Galaxy Fold. 

 

Το πολυαναμενόμενο αναδιπλούμενο smartphone απογοήτευσε τους περισσότερους αμέσως μόλις ανακοινώθηκε, καθώς οι δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου που είχαν την ευκαιρία να πάρουν τις πρώτες μονάδες του Samsung Galaxy Fold στα χέρια τους για δοκιμή, αντιμετώπισαν μια σειρά από προβλήματα. Παρουσιάστηκαν ρωγμές, αδικαιολόγητες φθορές, με αποτέλεσμα η Samsung να ανακαλέσει όλες τις συσκευές του Galaxy Fold. 

 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Android Headlines, η Samsung εργάστηκε σκληρά προκειμένου να διορθώσει όλα τα προβλήματα και να προετοιμαστεί για την εκ νέου κυκλοφορία του Galaxy Fold, που είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση από την πρώτη στιγμή της παρουσίασής του. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το νέο λανσάρισμα του Galaxy Fold να γίνει σχετικά σύντομα, ίσως και εντός του επόμενου μήνα. 

 

Μερικές από τις διορθωτικές κινήσεις στις οποίες προέβη η Samsung περιλαμβάνουν το να μην μπορεί να αφαιρείται το προστατευτικό κάλυμμα της οθόνης, ενώ μειώθηκε σε μέγεθος και η ειδική άρθρωση που κρατά ενωμένες τις δύο πλευρές της οθόνης. Από πολλούς δοκιμαστές έγινε εκεί ο εντοπισμός ενός σοβαρού προβλήματος για τη δομή του πλαισίου του Galaxy Fold. 

 

Οι πληροφορίες από ποικίλες πηγές συμφωνούν ότι η Samsung έχει ήδη ξεκινήσει να δοκιμάζει τις ανανεωμένες συσκευές της, προκειμένου να είναι έτοιμη για το νέο λανσάρισμά τους στις αγορές. Μπορεί να έχει συγκεντρώσει αρκετή αρνητική δημοσιότητα αμέσως μετά την παρουσίασή του το Samsung Galaxy Fold, αλλά παραμένει μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην κατηγορία των smartphones. Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι πως η Samsung δεν πρόκειται να ρίξει την τιμή στο ανανεωμένο Galaxy Fold, το οποίο και θα κυκλοφορήσει σε τιμή αρκετά πάνω από το φράγμα των 1200 ευρώ. 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Source link

Tagged :

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.