Σε τροχιά ελαφράς πτώσης κινείται σήμερα ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών σε μία συνεδρίαση που χαρακτηρίζεται από το υποτονικό κλίμα. Εξαιρετικά χαμηλοί όγκοι συναλλαγών καταγράφονται και στα μεγάλα χρηματιστήρια της Ευρώπης, όπου οι δείκτες παραμένουν εν πολλοίς αμετάβλητοι. 

Πιο αναλυτικά στις 13:50 ώρα Ελλάδος ο Γ.Δ. στο Χ.Α. υποχωρεί 0,4% στις 890 μονάδες, με την αξία των συναλλαγών να περιορίζεται στα 12,5 εκατ. ευρώ. O δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης υποχωρεί 0,26%, ενώ εκείνος της μεσαίας καταγράφει απώλειες 0,75%. Στο -0,4% ο τραπεζικός δείκτης. 

Τις μεγαλύτερες πιέσεις σε επίπεδο κλάδων δέχεται εκείνος του εμπορίου με πτώση 0,8%. Το σύνολο σχεδόν των κλαδικών δεικτών κινούνται πτωτικά αν και με περιορισμένες απώλειες. Κόντρα στο ρεύμα στέκονται οι κλάδοι τροφίμων (+0,3%) και επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας (0,4%). 

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx Europe 600 ενισχύεται 0,3%. Σε Λονδίνο και Φραγκφούρτη καταγράφεται οριακή άνοδος, ενώ ο CAC 40 στο Παρίσι σημειώνει άνοδο 0,2%, όπως και ο FTSE MIB στο Μιλάνο. 

naftemporiki.gr 

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *