Η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός υπέγραψαν σήμερα (28/6) το συμβόλαιο μίσθωσης έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, όπου θα κατασκευαστεί το Κέντρο Υδάτινου Αθλητισμού Και Πολιτισμού. Το έργο θα περιλαμβάνει:

 – Πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων

– Βοηθητική Δεξαμενή

– Συνεδριακό Κέντρο

– Βοηθητικούς χώρους

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, δήλωσε: 

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, καθώς σήμερα πραγματοποιήθηκε ένα σημαντικό βήμα προς την οριστική επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος, που αντιμετώπιζε ο Ολυμπιακός.

Ένα όνειρο πολλών δεκαετιών, γίνεται σήμερα πραγματικότητα και είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που γίναμε μέρος αυτής της διαδικασίας. 

Τα κορυφαία στην Ευρώπη τμήματά μας, τα οποία ανελλιπώς τροφοδοτούν τις εθνικές μας ομάδες, οφείλουν να προπονούνται και να αγωνίζονται σε ανάλογες εγκαταστάσεις, αντάξιες των πολλών επιτυχιών που έχουν προσφέρει στη χώρα μας. 

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά για να προχωρήσουμε στα επόμενα στάδια της υλοποίησης αυτού του πολύ σπουδαίου έργου. 

Ελπίζουμε ότι αυτή η κίνηση θα συμβάλει στην ανάπτυξη όλων των υδάτινων αθλημάτων, τόσο στην Πειραιά, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα».

naftemporiki.gr 

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *