Στα 50 εκατ. ευρώ διαμορφώνεται το κόστος της ανακαίνισης του διοικητικού Μεγάρου του ΟΤΕ στο Μαρούσι, που θα ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με όσα είπε πριν λίγη ώρα η διοίκηση του Ομίλου με επικεφαλής τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Μιχάλη Τσαμάζ.

Η εξοικονόμηση κόστους μόνον από τη μη χρήση πλέον του κτιρίου Καρελά στην Αττική Οδό στο οποίο έχει τερματιστεί η μίσθωση από το καλοκαίρι είναι της τάξεως των 13 εκατ. ευρώ.

Το νέο ανακαινισμένο κτίριο διαθέτει 3.400 μόνιμες θέσεις εργασίας. 

Η ανακαίνιση του διοικητικού Μεγάρου του ΟΤΕ, κατασκευής 1980, έγινε με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου κτιρίου που θα υπηρετεί τη νέα κουλτούρα συνεχούς αλλαγής των συνθηκών, τους κανόνες βιώσιμης ανάπτυξης, τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος και τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας καθώς και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της επιχείρησης και τη μείωση του κόστους λειτουργίας.

Να σημειωθεί ότι η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας του ΟΤΕ που διαχειρίζεται η θυγατρική του, ΟΤΕ Ακίνητα, είναι περί το 1 δις. ευρώ. Η αξία του διοικητικού Μεγάρου στο Μαρούσι χωρίς την ανακαίνιση είναι 160 εκατ. ευρώ.

Μέχρι σήμερα έχουν ανακαινιστεί περί τα 60 κτίρια από τα 2.633 συνολικά και σήμερα είναι σε εξέλιξη η ανακατασκευή του κεντρικού κτιρίου στη οδό 3η Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας στο οποίο στεγάζονται τηλεπικοινωνιακοί κόμβοι και θα μεταφερθούν επίσης το μουσείο του ΟΤΕ και call centers.Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *