Το ηλεκτρικό φορτηγό για αστικές μεταφορές, το e-NV200 XL Voltia αποτελεί μια ευέλικτη μετατροπή του αξιόπιστου ηλεκτρικού φορτηγού Nissan e-NV200. Το νέο μοντέλο έχει ήδη επιλεχθεί ως το ιδανικό όχημα μηδενικών εκπομπών ρύπων, από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις αστικού εφοδιασμού και διανομών, σε όλη την Ευρώπη, ενώ ενισχύει την φήμη του ως ιδανικό όχημα για αστικές παραδόσεις, καθώς όλο και περισσότεροι διανομείς  και  κάτοικοι πόλεων, εκτιμούν τη σχεδόν αθόρυβη λειτουργία του και τις μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Διευρύνοντας την ποικιλομορφία της γκάμας του  e-NV200, το e-NV200 XL Voltia προσφέρει συμπαγές αμάξωμα και μεγάλη χωρητικότητα φορτίου. Με χώρο φόρτωσης 8m3, το νέο μοντέλο επεκτείνει τον ανταγωνιστικό χώρο φόρτωσης του τυπικού e-NV200 κατά 90%. Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν λιγότερα δρομολόγια σε κάθε γύρο παράδοσης, βελτιστοποιώντας τις λειτουργίες και εξοικονομώντας χρόνο.

Το νεότερο μέλος της γκάμας του  e-NV200 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευελιξία και την πρακτικότητα. Συνδυάζοντας έναν επιμήκη χώρο φόρτωσης με έναν εκτεταμένο χώρο οροφής, το φορτηγό των 8m3 επιτρέπει στους οδηγούς να φορτώνουν εύκολα φορτίο, διασφαλίζοντας την άνεσή τους. Το φορτηγό είναι επίσης πολύ ευέλικτο στο δρόμο, με έναν βελτιστοποιημένο κύκλο στροφής,  που το κάνει ιδιαίτερα ευέλικτο στους δρόμους της πόλης.

Το e-NV200 XL Voltia επωφελείται επίσης από την τεχνολογία του δοκιμασμένου στο Leaf ηλεκτρικού κινητήρα. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με την μπαταρία 40kWh και με ενσωματωμένο φορτιστή CHAdeMO για γρήγορη δυνατότητα φόρτισης DC (συνεχούς ρεύματος).

Παράλληλα με τον αποτελεσματικό κινητήρα, η έξυπνη τεχνολογία διαχείρισης ενέργειας ενισχύει ακόμη περισσότερο τα διαπιστευτήρια βιωσιμότητας του ηλεκτρικού van. Η λειτουργία Β βελτιστοποιεί την ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση προκειμένου να επαναφορτιστεί η μπαταρία εν κινήσει, ενώ η λειτουργία ECO διαχειρίζεται την ισχύ εξόδου με γνώμονα την βέλτιστη διατήρηση της χωρητικότητας της μπαταρίας. Οι παραπάνω λειτουργίες, όταν χρησιμοποιούνται μαζί, μεγιστοποιούν την αυτονομία του οχήματος και βοηθούν τον οδηγό να κάνει περισσότερα χιλιόμετρα σε κάθε δρομολόγιο.

Νίκος Τσάδαρης

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.