Πρόταση της στοιχηματικής εταιρείας Interwetten, για χορηγία ύψους 6 εκ. ευρώ, μετέφερε στα μέλη της Super League ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος στη διάρκεια της σημερινής (12/05) τηλεδιάσκεχης του συνεταιρισμού.

Όπως ανέφερε, μάλιστα, ο Μηνάς Λυσάνδρου στους εκπροσώπους των ΠΑΕ, η εταιρεία φέρεται διατεθειμένη, εφόσον γίνει αποδεκτή η πρότασή της, να εκταμιεύσει άμεσα ένα ποσό, προκειμένου οι ΠΑΕ να καλύψουν έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το Δ.Σ. θα αξιολογήσει την προσφορά, οι σύλλογοι θα ενημερωθούν λεπτομερώς για τις ανταποδοτικές παροχές κι εν συνεχεία θα κληθούν να λάβουν τις αποφάσεις τους.

Εκείνο που επισημάνθηκε στις τάξεις της Λίγκας, είναι πως μέσα σε αυτή την πρωτοφανή συγκυρία που βιώνει η Ελλάδα, αυτή η πρόταση απέδειξε ότι υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον κι αποτελεί ουσιαστικά μια «ψήφο εμπιστοσύνης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ιδιαίτερα, μάλιστα, από τη στιγμή κατά την οποία η πρόταση προέρχεται από μια εταιρεία της αγοράς κι όχι από κάποιο δημόσιο φορέα ή εταιρεία με ιδιοκτήτη ο οποίος εμπλέκεται άμεσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.