Η Honor ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα στις παγκόσμιες αγορές του Honor 10X Lite καθώς και μια σειρά από σημαντικές συνεργασίες που έρχονται να ενισχύσουν την δημιουργικότητα και την καινοτομία των νέων. 

 

Πιο αναλυτικά, το νέο smartphone Honor 10X Lite διαθέτει διαθέτει διάταξη τετραπλής κάμερας (κύρια κάμερα 48 Megapixel + ultra-wide κάμερα + 2 Megapixel macro lens + 2 Megapixel depth assist κάμερα), μεγάλη οθόνη 6,67 ιντσών,  μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh. Η συσκευή υποστηρίζει την τεχνολογία Honor SuperCharge 22,5W που επιτρέπει την ταχύτερη φόρτιση της συσκευής. Αυτό μεταφράζεται σε δυνατότητα να φτάσει στο 46% της χωρητικότητας της μπαταρίας σε 30 λεπτά. Παράλληλα, η δυνατότητα reverse charging –  αντίστροφης φόρτισης – επιτρέπει την γρήγορη φόρτιση σε όλα τα έξυπνα αξεσουάρ, όπως το Honor Magic Earbuds, Honor Watch GS Pro, Honor Watch ES, κτλ. 

 

Το smartphone έχει πλέον γίνει ένα όχημα για αυτο-έκφραση, απόδραση και δημιουργικότητα. Ειδικά το 10X Lite διαθέτει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως λειτουργία eBook και λειτουργία πολλαπλών παραθύρων για να κάνουν την ανάγνωση εν κινήσει ευκολότερη από ποτέ. Η Honor και η Wattpad θα ξεκινήσουν το Πρόγραμμα Ανερχόμενων Συγγραφέων για να ανακαλύψουν τους 10 ανερχόμενους συγγραφείς από όλο τον κόσμο, προσκαλώντας τους να υποβάλουν τα διηγήματα τους. Η εφαρμογή Wattpad θα υπάρχει διαθέσιμη στο Honor 10X Lite. 

 

H Honor μέσα από το οικοσύστημα προϊόντων της ενθαρρύνει τους νέους να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν την δημιουργικότητα και τις δεξιότητες τους. Το Red Bull Basement 2020 προσκάλεσε τους φοιτητές να προτείνουν καινοτόμες λύσεις με στόχο τη βελτίωση της καθημερινής ζωής τους. Στο Red Bull Basement 2020 συμμετείχαν φοιτητές με επιχειρηματική αντίληψη και καινοτόμες ιδέες. 3865 συμμετοχές συγκεντρώθηκαν από την Ρωσία, Ινδία, Βρετανία, Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Τσεχία, Ουγγαρία από φοιτητές για να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα.

 

Η Honor ξεχώρισε την “KARTA: Map for Students” από την Ρωσία για να την υποστηρίξει και μέσα από την εφαρμογή να δημιουργηθεί ένα ολόκληρο Campus Hub για να συνδεθούν φοιτητές με το χώρο του πανεπιστημίου (πληροφορίες για τα μαθήματα, τα events, κτλ). Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υποστηρίζεται από την ανοιχτή πλατφόρμα λογισμικού Huawei Mobile Services.

 

Στις 17 Νοεμβρίου η Honor για να ενδυναμώσει και να εμπνεύσει τους νέους οργανώνει online workshop με θέμα : «Πώς να δημιουργήσετε την πρώτη σας εφαρμογή – Παράγοντες επιτυχίας». Πληροφορίες και εγγραφή στο το workshop μπορούν να αναζητηθούν εδώ.

 

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώσαμε τις δυνάμεις μας με το Red Bull Basement για να ενθαρρύνουμε φοιτητές από όλο τον κόσμο να αναπτύξουν εφαρμογές που οδηγούν σε θετικές αλλαγές. Μέσω του δημιουργικού τους οράματος, της αποφασιστικότητας και των συναρπαστικών ιδεών, οι νέοι προγραμματιστές έχουν εμπνεύσει όχι μόνο τους συναδέλφους τους στην κοινότητα των προγραμματιστών αλλά και όλους μας στην Honor”, δήλωσε ο George Zhao, πρόεδρος της Honor.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του 2020 η Honor παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα value for money προϊόντων  για να στηρίξει έμπρακτα την δημιουργικότητα και να ενδυναμώσει περαιτέρω – μέσα από συνεργασίες – την ζωή των νέων. Από την σειρά laptop Honor MagicBook μέχρι και την τελευταία σειρά wearable Honor Watch GS Pro με 25 ημέρες αυτονομία μπαταρίας και το Honor Watch ES με virtual προπονητή η εταιρεία δίνει το στίγμα του brand που είναι εδώ για να παρέχει όλα τα εφόδια για μια πιο έξυπνη και δημιουργική καθημερινότητα.  

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *