Την απόφαση να αναβάλει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 11 έως 25 Μαΐου, έλαβε την Πέμπτη η LEN, λόγω κορωνοϊού.

Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε μεταξύ των μελών της εκτελεστικής επιτροπής και στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία αποφάσισε την αναστολή όλων των δραστηριοτήτων της για το επόμενο δίμηνο.

Μετά την εξέλιξη αυτή κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει με τις διασυλλογικές διοργανώσεις της υδατοσφαίρισης (Champions League και Euro Cup στους άνδρες, Euroleague στις γυναίκες), ενώ παράλληλα αναβλήθηκε και το κογκρέσο της LEN, που επρόκειτο να γίνει στην ουγγρική πρωτεύουσα, πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την πρόταση της εκτελεστικής επιτροπής, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου (το οποίο περιλαμβάνει κολύμβηση, καλλιτεχνική κολύμβηση, καταδύσεις και κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας) θα μετατεθεί, είτε για τον Αύγουστο του 2020 (17-31/8, δηλαδή λίγο καιρό μετά τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, αν και εφόσον αυτοί πραγματοποιηθούν), είτε για τον Μάιο του 2021, με τη Βουδαπέστη να παραμένει η διοργανώτρια πόλη.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η μετάθεση σε μεταγενέστερη ημερομηνία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων νέων σε όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου.

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.