Η κατάρριψη του ρεκόρ ταχύτητας με δίτροχο είναι ένας εξαιρετικά τρομακτικός άθλος, απαιτώντας τεράστια δύναμη, αλλά και έμφαση στην αεροδυναμική και τη σταθερότητα της μηχανής.

Παρά τις εναντίον του πιθανότητες, ήταν το 2014 όταν ο Mick Ellis της BDR Performance κατάφερε να φτιάξει μια turbocharged μηχανή που βασιζόταν στη Hayabusa και να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας, με τη δική του επίδοση να κλειδώνει στα 425 χλμ/ώρα.

Μεταφερόμαστε στο σήμερα λοιπόν όπου όχι μόνο το ρεκόρ παραμένει, αλλά ζει και η μηχανή με την οποία σημειώθηκε. Και τώρα είναι ώρα να τη χαρεί κάποιος άλλος τυχερός.

Η Suzuki Hayabusa των 650 αλόγων που έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας – Newsbeast

Η μοτοσικλέτα βασίζεται σε μια πρώτης γενιάς Suzuki Hayabusa 1.300 κυβικών, η οποία υπέστη δραστική ανακατασκευή φυσικά για να αγγίξει τα τρελά νούμερα.

Η Suzuki Hayabusa των 650 αλόγων που έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας – Newsbeast

Αποδίδει εξάλλου 650 άλογα, όταν την ταΐζεις βενζίνη 119 οκτανίων, και διαθέτει turbocharger Garret GT35.

Η Suzuki Hayabusa των 650 αλόγων που έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας – Newsbeast

Ο παράτολμος που αποζητά ταχύτητες άνω των 400 χλμ/ώρα με δίτροχο μπορεί να την αποκτήσει από την BDR Performance με 37.000 δολάρια (33.200 ευρώ)…

Η Suzuki Hayabusa των 650 αλόγων που έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας – Newsbeast Η Suzuki Hayabusa των 650 αλόγων που έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας – Newsbeast Η Suzuki Hayabusa των 650 αλόγων που έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας – Newsbeast

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *