Στις τελευταίες εκθέσεις Αξιολόγησης και Πιστοποίησης Προϊόντων του AV-TEST, η ESET (εταιρεία κυβερνοασφάλειας) απέσπασε τη διάκριση Κορυφαίο Προϊόν τόσο στην κατηγορία προϊόντων για επαγγελματική  χρήση όσο και στην κατηγορία για οικιακή χρήση. 

Στις δοκιμές Αυγούστου και Οκτωβρίου 2020 του AV-TEST, το ESET Endpoint Security  7.3 και το ESET Internet Security  13.2 -τα προϊόντα ασφαλείας ESET για Windows για επιχειρήσεις και οικιακούς καταναλωτές αντίστοιχα- αναγνωρίστηκαν το καθένα ως Κορυφαίο Προϊόν με τέλεια αποτελέσματα στις κατηγορίες Προστασία και Ευχρηστία.

Ο AV-TEST

Ο οργανισμός AV-TEST, ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών, χρησιμοποιεί μία από τις μεγαλύτερες συλλογές ψηφιακών δειγμάτων κακόβουλου λογισμικού στον κόσμο για να δημιουργήσει ένα ρεαλιστικό περιβάλλον για αξιόπιστες δοκιμές.

Οι δοκιμές αξιολόγησαν το καλύτερο λογισμικό προστασίας από ιούς για υπολογιστές Windows για οικιακούς χρήστες και επιχειρήσεις, με όλους τους προμηθευτές να αξιολογούνται σε τρεις κύριες κατηγορίες: Προστασία, Απόδοση, Ευχρηστία. 

Η βαθμολογία των λύσεων

Οι λύσεις της ESET απέσπασαν την ανώτατη βαθμολογία των 6 μονάδων στην κατηγορία Προστασία, η οποία αξιολογεί την προστασία από κακόβουλο λογισμικό όπως ιούς, worms και Trojan horses, και την ανώτατη βαθμολογία 6 στην κατηγορία Ευχρηστία, η οποία αξιολογεί τον αντίκτυπο του λογισμικού ασφαλείας στη χρηστικότητα του υπολογιστή. Και οι δύο λύσεις σημείωσαν σχεδόν τέλειες βαθμολογίες 5,5 και στην κατηγορία Απόδοση, η οποία αξιολογεί την επίδραση του προϊόντος στην ταχύτητα του υπολογιστή στην καθημερινή χρήση.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι, το περασμένο καλοκαίρι, η ESET έλαβε το 100ο πιστοποιητικό AV-Test – ένα ορόσημο που σηματοδοτεί τα δέκα χρόνια από τότε που η ESET απέσπασε το πρώτο της πιστοποιητικό από το AV-Test, τον Ιούνιο του 2010.

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.