Στην προσπάθεια αποκατάστασης περιοχών στα Δερβενοχώρια και τη Θεσσαλία που επληγησαν από τις πλημμύρες, συμβάλλουν από κοινού ο ΤΙΤΑΝ και το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου με δέσμη άμεσων και μακροπρόθεσμων δράσεων, συνολικού ύψους 2.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, με δική τους πρωτοβουλία και σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, ΤΙΤΑΝ και Ίδρυμα αναλαμβάνουν Ανάδοχοι Αποκατάστασης στην περιοχή των Δερβενοχωρίων, χρηματοδοτώντας σχετικές μελέτες, καθώς και την άμεση εκτέλεση αντιδιαβρωτικών έργων. Κύριος στόχος είναι η αντιμετώπιση της εδαφικής διάβρωσης και η αντιπλημμυρική θωράκιση για τη φυσική αναγέννηση και ανάπλαση της περιοχής.

Αντίστοιχη πρωτοβουλία αρωγής προγραμματίζεται προς τη Θεσσαλία, συνεισφέροντας στη δράση του ΣΕΒ για την υλοποίηση έργων αποκατάστασης υψηλής προτεραιότητας στην περιοχή, όπως η ανακατασκευή 27 σχολείων, σε συνεννόηση με την Πολιτεία.

Οι δράσεις αυτές έρχονται σε συνέχεια των πρωτοβουλιών πρόληψης και αποκατάστασης, συνολικού ύψους 1 εκατ. ευρώ, τις οποίες υλοποίησαν το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου και ο ΤΙΤΑΝ μετά τις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα το 2021.

Με την κλιματική αλλαγή να καθιστά επείγουσα την ανάγκη θωράκισης της χώρας μας απέναντι στα όλο και συχνότερα φαινόμενα φυσικών καταστροφών, ο Τιτάνας και το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου δεσμεύονται να δίνουν το «παρών» στην εθνική αυτή προσπάθεια.Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *