Και στην Ελλάδα έφθασε το Huawei Europe Enterprise Roadshow 2023, το οποίο την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στον χώρο της Helexpo, ενώ την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου ήταν στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Νίκος Γκάλης.

Από τον περασμένο Μάρτιο που ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της περιοδεία η Huawei, ηγέτης στην τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ), έχει ήδη ταξιδέψει με το Roadshow 2023 σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, όπως σε Γαλλία, Πολωνία, Γερμανία, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Ουγγαρία και Αυστρία. Σε κάθε προορισμό που βρέθηκε, η Huawei παρουσίασε τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα και υπηρεσίες της σε πελάτες και συνεργάτες, προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες της αγοράς και να διερευνήσει ευκαιρίες για συνδημιουργία.

ΟΑΚΑ

Το φετινό κεντρικό θέμα του Roadshow ήταν «Digital & Green, Create New Value Together», ενώ όσοι παρευρέθηκαν στο Roadshow είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις πιο πρόσφατες καινοτόμες λύσεις και προϊόντα της.

Ιδιαίτερη έμφαση, αυτή τη φορά, δόθηκε στις επικοινωνίες δεδομένων, τα Green All-Optical Campus, τα data centers και άλλες λύσεις για βιομηχανίες όπως η εκπαίδευση, ο ιδιωτικός και δημόσιος τομέας, η υγειονομική περίθαλψη, τεχνολογία ISP, κ.λπ.

Κάποια από τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην εκδήλωση ήταν o ψηφιακός μετασχηματισμός, η πράσινη μετάβαση, η τεχνολογική αξιοπιστία και το οικοσύστημα. Η  εταιρεία, στο πλαίσιο αυτό, δεσμεύεται να προωθεί ένα πιο βιώσιμο ψηφιακό μέλλον, καθώς και να αναπτύξει μακροχρόνιες συνεργασίες μεταξύ των βιομηχανιών.

Ο Kevin Wang, Director Huawei Enterprise South Balkan, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και δήλωσε: «Για άλλη μία φορά είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, το Huawei Europe Enterprise Roadshow 2023 και να υποδεχτούμε αξιότιμους πελάτες, συνεργάτες και συναδέλφους του κλάδου. Η δέσμευσή μας για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού και της βιωσιμότητας παραμένει σταθερή. Η Huawei θα συνεχίσει να καινοτομεί και να συμβάλλει με τις λύσεις της στο ψηφιακό και πράσινο μέλλον της χώρας».Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *