Με ιστορία που πάει πίσω έναν αιώνα, η Barbour International είναι αναμφίβολα μια θρυλική φίρμα του κόσμου των δύο τροχών, έχοντας στο ενεργητικό της αρκετές πρωτιές στον ρουχισμό μοτοσικλέτας.

Θέλοντας λοιπόν να τιμήσει το πλούσιο παρελθόν της, η βρετανική εταιρία κάλεσε την πορτογαλική Unik Edition για να συνεργαστούν σε κάτι εξόχως αγγλικό: την Triumph Bonneville!

Ξεκινώντας λοιπόν με ένα scrambler μοντέλο της Bonnie από το 2014, το custom γκαράζ από τη Λισαβόνα ξανάφτιαξε όλο το μπροστινό τμήμα, με γερές δόσεις αλουμινίου, αναλογικά όργανα από τη Motogadget και ρετρό αισθητική.

Δυο εταιρίες σε μια ανακατασκευή χάδι για τα μάτια – Newsbeast

Αντίστοιχη δουλειά έκανε και στην ουρά, αν και αυτό που ξεχωρίζει στην όλη ανακατασκευή είναι αναμφίβολα το σύστημα της διπλής εξάτμισης του κινητήρα των 865 κυβικών.

Δυο εταιρίες σε μια ανακατασκευή χάδι για τα μάτια – Newsbeast

Πατώντας πάνω σε ελαστικά Pirelli Rally, η Triumph Barbour #24 ντύθηκε στα μαύρα και τα κίτρινα, απ’ όπου πήρε εξάλλου και το όνομά του το project (Black & Yellow)…

Δυο εταιρίες σε μια ανακατασκευή χάδι για τα μάτια – Newsbeast

Δυο εταιρίες σε μια ανακατασκευή χάδι για τα μάτια – Newsbeast Δυο εταιρίες σε μια ανακατασκευή χάδι για τα μάτια – Newsbeast Δυο εταιρίες σε μια ανακατασκευή χάδι για τα μάτια – Newsbeast Δυο εταιρίες σε μια ανακατασκευή χάδι για τα μάτια – Newsbeast Δυο εταιρίες σε μια ανακατασκευή χάδι για τα μάτια – Newsbeast Δυο εταιρίες σε μια ανακατασκευή χάδι για τα μάτια – Newsbeast

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *