Αναβλήθηκε, κατόπιν αιτήματος του νομικού επιτελείου της Folli Follie, η συζήτηση της αίτησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για αλλαγές στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Η συζήτηση της αίτησης που κατέθεσε την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η εποπτική αρχή, στο πλαίσιο του άρθρου 40 παρ. 2 του ν. 4640/2019, για λήψη ασφαλιστικών μέτρων και προσωρινή διαταγή αντικατάστασης του Δ.Σ. αναμένεται να συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου.

Μία μέρα μετά είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, ήτοι 20 Φεβρουαρίου, η οποία πιθανότατα θα αναβληθεί (σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας έχει οριστεί επαναληπτική συνέλευση στις 4/3) εάν δεν έχει οριστικοποιηθεί το Δ.Σ. της εισηγμένης εταιρείας.  

Σημειώνεται ότι στο θέμα της ηγεσίας της εταιρείας αναφέρθηκε με νέα επιστολή του ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο οποίος ανακάλεσε το αίτημα που είχε καταθέσει μια εβδομάδα νωρίτερα για αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, κίνηση η οποία είχε ως συνέπεια έναν νέο κύκλο παραιτήσεων – του προέδρου του Δ.Σ., Αβραάμ Γούναρη και πιο πρόσφατα του μέλους του Δ.Σ. Γιώργου Κυριακού.

naftemporiki.gr 

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.