Η Giant είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ποδηλάτων στον κόσμο και μία από τις εταιρείες που δημιουργούν τις τάσεις της ποδηλατικής αγοράς, παρουσιάζοντας καινοτόμες προτάσεις. Επίσης είναι από τις λίγες εταιρείες που κατασκευάζουν οι ίδιες τα ποδήλατά τους στα δικά της εργοστάσια, δημιουργώντας από πλαίσια, έως περιφερειακά και πληθώρα αξεσουάρ.

Η νέα γενιά ηλεκτρικών mountain bikes (e-MTB) της Giant, τα οποία πλέον μπορούν να καλύψουν ένα τεράστιο εύρος απαιτήσεων ανάλογα με τη χρήση που κάθε ποδηλάτης επιθυμεί, βρίσκονται τόσο …κοντά, ώστε να είναι ορατά με το πάτημα ενός κουμπιού στον υπολογιστή, στο smartphone, ή στο tablet. Με μια «βόλτα» στην επίσημη ιστοσελίδα της Kosmoride (kosmoride.gr) ανακαλύπτει κανείς τις τεχνολογίες, τα νέα υλικά και τις διαφορετικές γεωμετρίες που χαρακτηρίζουν τα ποδήλατα βουνού Giant.

Όλα τα διαθέσιμα μοντέλα εφοδιάζονται με ισχυρούς κινητήρες, σε συνεργασία με τη Yamaha, με προσαρμοσμένη υποβοήθηση, ενώ η μπαταρία Panasonic Energy Pak μπορεί να προσφέρει αυτονομία έως και 140 χλμ. (για το κορυφαίο μοντέλο Trance Χ Ε+2 Pro). Παράλληλα, παρέχουν στον αναβάτη εξελιγμένα συστήματα infotainment, όπως και μία πληθώρα από ειδικές εφαρμογές για smartphone που κυμαίνονται από αναλυτικά εργαλεία προπόνησης, σε πιο απλά socialapps και χρήσιμες πηγές πλοήγησης.

Τέλος, στην νέα υπηρεσία [email protected], υπάρχει η δυνατότητα συνομιλίας με έναν e-Bike expert, αλλά και μιας live περιήγησης στο κατάστημα όπου βρίσκονται περισσότερα από 300 ετοιμοπαράδοτα e-Bikes. Την ίδια στιγμή, ο διαδικτυακός επισκέπτης επωφελείται από προνομιακές τιμές, ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα με άτοκες δόσεις, bonus απόσυρσης του παλιού ποδηλάτου, καθώς και την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», με 40% επιστροφή της αξίας.

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.