Η εταιρεία Snap που δημιούργησε τη δημοφιλή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης Snapchat παρουσίασε μια ιπτάμενη κάμερα σχεδιασμένη να καταγράφει φωτογραφίες σέλφι του κατόχου της. Η κάμερα που ονομάζεται Pixy λειτουργεί αυτόνομα δηλαδή πετά και λειτουργεί μόνη της χωρίς να χρειάζεται να την χειρίζεται και να ελέγχει κάποιος.

Η κάμερα καταγράφει φωτογραφίες σέλφι του κατόχου της αλλά και βίντεο και αφού ολοκληρώσει την αποστολή της προσγειώνεται στο χέρι του. «Μια νέα κάμερα που συμβαδίζει με την χωρίς όρια φαντασία σου. Είναι η Pixy, η πιο φιλική ιπτάμενη κάμερα στον κόσμο» αναφέρει η εταιρεία. Η κάμερα έχει τέσσερις προκαθορισμένες διαδρομές πτήσης και μπορεί να κινείται με διάφορους τρόπους μπροστά, πίσω ή γύρω από τον κάτοχο της καταγράφοντας εικόνες. Αν ο κάτοχος της κάμερας θεωρήσει ότι έγινε η καταγραφή εικόνων που επιθυμούσε μπορεί να εκτείνει το χέρι του με ανοικτή την παλάμη για να προσγειωθεί η συσκευή.

Η Pixy συγχρονίζεται αυτόματα με τον λογαριασμό Snapchat που διαθέτει ο κάτοχος της και ανεβάζει εκεί το οπτικό υλικό που έχει καταγράψει. Στην εφαρμογή μπορεί ο χρήστης με τα διάφορα εργαλεία που υπάρχουν σε αυτή να κάνει κάποια επεξεργασία των εικόνων και να τις μοιραστεί αν επιθυμεί κάτι τέτοιο στη συνέχεια. Η τιμή της ιπτάμενης κάμερας είναι 230 δολάρια.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *