Ο ιδρυτής των Tesla και Space X, Έλον Μασκ, είναι “διαβόητος” για την παρουσία του στο Twitter. Οι αναρτήσεις του είναι σχεδόν καθημερινές, αρκετές με χιούμορ, πολλές παρορμητικές, ενώ κάποιες τον έχουν μπλέξει ακόμη και σε νομικές περιπέτειες. 

Η αγάπη του για το Twitter είναι τέτοια που ακόμη και την απόφασή του για ρευστοποίηση του 10% από τις μετοχές της Tesla, που έχει στην μετοχή του, την έλαβε με μία δημοσκόπηση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να αφήσει ασχολίαστη την αποχώρηση του Τζακ Ντόρσι από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και την αντικατάστασή του από τον έως πρότινος διευθυντή τεχνολογίας, Πάραγκ Αγκραουάλ. 

Εξέφρασε λοιπόν τα συναισθήματά του για αυτή την αλλαγή με ένα meme, που ανέβασε στο Twitter. Σε αυτό ο νέος CEO παρουσιάζεται ως Ιωσήφ Στάλιν και ο απερχόμενος ως ο επικεφαλής της μυστικής σοβιετικής αστυνομίας, Νικολάι Γιεζόφ. Ο στενός συνεργάτης του Στάλιν συνελήφθη και πιθανότατα εκτελέστηκε το 1940, ενώ αφαιρέθηκε κατόπιν από κάθε φωτογραφία και ήταν σαν να μην έζησε ποτέ.

Στο meme λοιπόν στην πρώτη εικόνα οι δύο άνδρες στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο, ενώ στην δεύτερη εμφανίζεται μόνο ο Αγκρουάλ ως Στάλιν, με τον Ντόρσι να έχει… πέσει στο νερό.

naftemporiki.gr 

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *