Οι σχεδιαστές της Jeep έχουν δημιουργήσει μια ξεχωριστή παράδοση στο χώρο του αυτοκινήτου, κρύβοντας στα αυτοκίνητα που δημιουργούν “Easter Eggs” (Πασχαλινά Αυγά), τα οποία είναι μικρές σχεδιαστικές εκπλήξεις και διακοσμητικά μοτίβα τοποθετημένα στα πιο απίθανα σημεία των αυτοκινήτων. Αυτές οι μικρές εκπλήξεις θέλουν ιδιαίτερη προσοχή για να τις εντοπίσει κανείς, αλλά αποτελούν πραγματικά διαμάντια πρωτοτυπίας, δημιουργικότητας και χιούμορ. Παράλληλα αποτελούν και την καλύτερη απόδειξη του πάθους κατά τη διάρκεια σχεδίασης ενός αυθεντικού Jeep.

Τα «Πασχαλινά Αυγά» διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο ή ακόμα και την έκδοση και τα βρίσκει κανείς τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Αρχικά αποτελούσαν μια σχεδιαστική πινελιά σε κάποιο συνηθισμένο στοιχείο του οχήματος, αλλά πλέον εξελίχθηκαν σε ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά ενός Jeep.

Συχνά η έμπνευση προέρχεται από την πλούσια ιστορία της μάρκας, όπως για παράδειγμα το θρυλικό σχήμα της γρίλιας με τις επτά κάθετες γραμμές στην επένδυση της πόρτας του χώρου αποσκευών, ή το σχέδιο ενός Willys MB που βρίσκεται στο τροχό του Wrangler. Άλλες φορές πηγή έμπνευσης αποτελεί η φύση, ή ακόμα και οι μύθοι, όπως για παράδειγμα το σχέδιο του τέρας του Λοχ Νες που κανείς μπορεί να παρατηρήσει στο πίσω παρμπρίζ, ενός εκ των πλέων δημοφιλών μοντέλων της μάρκας. Σε κάθε περίπτωση, η μάρκα επίσημα δεν αποκαλύπτει τα Easter Eggs, αφήνοντας στους ιδιοκτήτες αυτή την ξεχωριστή αναζήτηση.

Οι σχεδιαστές της μάρκας είναι εξαιρετικά χαρούμενοι που συνεχίζουν αυτή τη μοναδική παράδοση και υπόσχονται νέες εκπλήξεις, με τα νέα Plug-in Hybrid, Renegade 4xe και Compass 4xe που σύντομα θα είναι διαθέσιμα στην αγορά, να είναι γεμάτα από τα ξεχωριστά «Πασχαλινά Αυγά» της μάρκας.

Νίκος Τσάδαρης

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.