Η Φόρμουλα Ένα επιστρέφει στην κανονικότητα, από την οποία την είχε βγάλει φέτος η πανδημία του κορονοϊού.

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι η φετινή περίοδος 2020 θα ανοίξει στην Αυστρία, ενώ γνωστοποιήθηκαν τα πρώτα οκτώ γκραν πρι του νέου, αναθεωρημένου αγωνιστικού προγράμματος.

Έτσι, η δράση ξεκινά στις 5 Ιουλίου στην πίστα Red Bull Ring με το αυστριακό γκραν πρι, ενώ στις 12/7 θα διεξαχθεί άλλος ένας αγώνας στο ίδιο σιρκουί, το Grand Prix of Steiermark.

Μία εβδομάδα αργότερα (19/7) ακολουθεί το ουγγρικό γκραν πρι και ύστερα μεσολάβεί διάλειμμα, προτού η Φόρμουλα Ένα επιστρέψει με δύο συνεχείς αγώνες στο Σίλβερστοουν (2 και 9/8) και το ισπανικό γκραν πρι στη Βαρκελώνη (16/8).

Θα ακολουθήσει το βελγικό γκραν πρι στο Σπα (30/8), ενώ μια εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 6 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το ιταλικό γκραν πρι, στην πίστα της Μόντσα.

Η Φόρμουλα Ένα θα οριστικοποιήσει προσεχώς τις λεπτομέρειες του ευρύτερου αγωνιστικού προγράμματος κι ελπίζει να το δημοσιεύσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με την προσδοκία να περιλαμβάνει συνολικά 15-18 αγώνες, προτού ολοκληρωθεί η σεζόν τον Δεκέμβριο.

Οι πρώτοι αγώνες της χρονιάς θα διεξάγονται χωρίς θεατές, ωστόσο εκφράζεται η ελπίδα ότι το κοινό θα μπορέσει να παραστεί ξανά όταν θα κριθεί πως είναι ασφαλές.

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *