Της Ειρήνης Σακελλάρη
[email protected]

Σε εθελουσία έξοδο με στόχο τους 100 εργαζόμενους από τους συνολικά 700 προχωράει η Attica Bank επιχειρώντας να προσφέρει ένα ελκυστικό οικονομικό πακέτο που στην ανώτατη έκφανσή του φθάνει τα 210.000 ευρώ.

Στο πρόγραμμα εθελουσίας που ανακοινώθηκε σήμερα από την Τράπεζα και θα βρίσκεται ενεργό μέχρι και τις 11 Απριλίου προβλέπεται η αποχώρηση να ολοκληρωθεί στις 29 Απριλίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχει το σύνολο του προσωπικού Δικτύου Καταστημάτων και Διευθύνσεων Διοίκησης που είχαν συμπληρώσει 5 έτη υπηρεσίας στην τράπεζα στο τέλος Δεκεμβρίου, με την τράπεζα.

Σε ότι αφορά το δίκτυο που είναι και η στόχευση της τράπεζας και συγκεκριμένα στα καταστήματα που απασχολούν πέραν των τεσσάρων εργαζομένων (Ηράκλειο, Χανιά, Καλαμάτα, Πάτρα, Αγρίνιο, Βέροια, Σέρρες, Κομοτηνή, Καβάλα, Θέρμη, Λάρισα, Λαμία, Κεντρικό, Πανεπιστημίου, Ν. Ερυθραία, Πειραιά) δεν ισχύει η  πενταετής υπηρεσία και υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής όλων των εργαζομε΄νων σε αυτά.

Το ποσό αποζημίωσης κινείται περίπου στο 1,3 των αποδοχών ενός έτους.

Όμως προσφέρεται ακόμη bonus με το οποίο πριμοδοτούνται νεαρότερες ηλικίες για συζύγους για όσους κινούνται στο 55ο έτος ηλικίας προκειμένου να εξαγοράσουν πλασματικά έτη ή να προβούν σε αυτασφάλιση  για όσους έχουν παιδιά κλπ.

Προσφέρονται και πρόσθετες παροχές  όπως η  παραμονή των αποχωρησάντων εργαζομένων στο εκάστοτε ισχύον Ομαδικό Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας για 5 έως 10 έτη αναλόγως της ηλικίας και η διατήρηση των όρων των στεγαστικών δανείων προσωπικού των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας Επιχείρησης και κλάδου. 

 

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *